Jäsenyys vanha

Tenerifen Suomi-kerho on perustettu vuonna 1978. Kerhon tarkoitus on edistää Espanjan ja Teneriffan tuntemusta, järjestää runsaalle 800 jäsenelleen kiinnostavaa toimintaa, sekä kehittää suomalaisten ja espanjalaisten ystävyyssuhteita. Kerholla onkin toimintaa monipuolisesti ja siihen on helppo tulla mukaan.

Tenerifen Suomi-Kerhon jäsenyys on henkilökohtainen. Liittymismaksu on 20€ ja vuosittainen jäsenmaksu on 30€. Jos liittyminen tapahtuu loka-joulukuussa, uusi jäsen maksaa liittymishetkellä ainoastaan liittymismaksun ja seuraavan vuoden jäsenmaksu lähetetään hänelle alkuvuodesta postilla/sähköpostilla tai laskun voi hakea toimistosta. Jäsenmaksu käsittää kalenterivuoden tammikuusta joulukuuhun. Vuosittaista jäsenmaksua maksaessa tulee käyttää kyseisen laskun viitenumeroa. Kerhon jäsenyys on vapaaehtoista ja siitä voi halutessaan erota ilmoittamalla kirjallisesti toimistoon.

Liittyä voi myös suoraan kerhon toimistolla. Toimistolla maksuvälineiksi kelpaavat käteinen ja pankki-/luottokortti. Liittymisen voit tehdä myös sähköisesti täyttämällä oheisen lomakkeen Jäsenhakemus.

Mikäli liityt oheisella lomakkeella, täytä jäsenhakemus ja lähetä se skannattuna toimistolle ([email protected]). Lähetä myös valokuvasi liitetiedostona. Lisäämme sinut rekistereihimme ja lähetämme sinulle viitenumeroisen laskun, jonka voit maksaa pankkiin.Jäsenkorttisi saat toimistolta.

Tenerifen Suomi-Kerhon jäsenyys tuo tullessaan monia etuuksia. Jäsenten käytössä on Calle Iriarte 43 toisessa kerroksessa sijaitseva kirjasto, josta löytyy yli 5000 nidettä. Samassa osoitteessa katutasossa sijaitsevassa toimistossa käsitellään jäsenasioita. Toimisto ja kirjasto ovat avoinna ma, ti, to ja pe kello 10-14, poikkeuksena paikalliset pyhäpäivät jolloin ne ovat suljettu.

Suurin osa aktiviteeteista on jäsenille ilmaisia. Osassa harrasteista ohjaajat keräävät vapaaehtoisen maksun. Aktiviteettejä talvikaudella 2019-2020 ovat mm. jumppa, jooga, vesijumppa, onni, patikat, rantalentopallo, kalakerho, golf, petankki, mölkky, käsityökerho, taidepiiri, lukupiiri, kirjoittajapiiri, lauluilta, tikanheitto ja tanssit kahtena iltana viikossa. Lisätietoa aktiviteeteista löytyy nettisivulta ja ilmoitustauluilta.

Tenerifen Suomi-Kerho järjestää myös espanjankielen kursseja useassa eri tasoryhmässä. Tunnille osallistuminen edellyttää jäsenyyttä. Kertamaksu maksetaan suoraan opettajalle tunnilla. Lisätietoa kielikursseista saa nettisivulta tai toimistolta.

Tenerifen Suomi-Kerho järjestää myös erilaisia tapahtumia ja retkiä. Retket on tarkoitettu ainoastaan kerhon jäsenille ja niissä on rajoitettu osanottajamäärä.

Tenerifen Suomi-Kerhon korkein päättävä elin on yleiskokous. Jäsenmaksunsa maksaneella ja edellisessä yleiskokouksessa hyväksytyllä jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa kerhoa koskeviin päätöksiin osallistumalla yleiskokouksiin, joka järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Toimiston tiloista ja kirjastosta löytyvät myös palautelaatikot, joihin voi jättää palautetta kerhon johtokunnalle. Johtokunnan jäsenten yhteystiedot löytyvät myös nettisivulta kohdasta ”Johtokunta” sekä ilmoitustauluilta.

Tenerifen Suomi-Kerhon toiminta perustuu pääasiallisesti vapaaehtoistoimintaan. Otamme osaavia ja ahkeria henkilöitä mielellämme mukaan järjestelemään tansseja, tapahtumia ja myyjäisiä tai vaikkapa myymään arpoja. Jos sinulla on jotain erityisosaamista, ota rohkeasti yhteyttä kerhon toimistoon ja yhdessä voimme miettiä, millä tavalla ne hyödynnettäisiin kerholaisten hyväksi.

Tervetuloa Teneriffalle ja mukaan Suomi-kerhon toimintaan!

 

Toimiston puh:

+34 922 383 050

Toimiston osoite:

Calle Iriarte 43, Puerto de la Cruz

Sähköposti:

[email protected]

© 2019 Cupcake Labs Oy Ltd.

Ei vielä käytössä.

Kehitämme sivuston tätä osaa, eikä se ole vielä käytössä. Palaa pian tarkistamaan tilanne!

WhatsApp chat