Jäsenyys

Kerhon tarkoitus on edistää Espanjan ja Teneriffan tuntemusta, järjestää runsaalle 800 jäsenelleen kiinnostavaa toimintaa, sekä kehittää suomalaisten ja espanjalaisten ystävyyssuhteita. Kerhon jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenyydestä voi halutessaan erota ilmoittamalla kirjallisesti toimistoon.

Jäsenmaksut
Liittymismaksu on 30€ ja vuosittainen jäsenmaksu on 30€. Jos liittyminen tapahtuu loka-joulukuussa, uusi jäsen maksaa liittymishetkellä ainoastaan liittymismaksun ja seuraavan vuoden jäsenmaksu lähetetään hänelle alkuvuodesta postilla/sähköpostilla tai laskun voi hakea toimistosta. Jäsenmaksu käsittää kalenterivuoden tammikuusta joulukuuhun. Vuosittaista jäsenmaksua maksaessa tulee käyttää kyseisen laskun viitenumeroa.
Jäseneksi voi liittyä toimistolla, kirjeitse tai sähköpostilla. Voit täyttää jäsenhakemuksen tämän sivun jäsenhakemuslinkkien avulla. Linkeissä ei ole suoraan lähetystä, koska käyttöympäristöt ovat niin erilaisia. Tallenna siis tiedosto itsellesi ja lähetä sähköpostilla.

Varsinainen kokous
Tenerifen Suomi-Kerhon korkein päättävä elin on varsinainen kokous. Jäsenmaksunsa maksaneella hyväksytyllä jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa kerhoa koskeviin päätöksiin osallistumalla varsinaisiin kokouksiin, joita järjestetään kaksi kertaa vuodessa.

Tenerifen Suomi-Kerhon toiminta perustuu pääasiallisesti vapaaehtoistoimintaan. Otamme osaavia ja ahkeria henkilöitä mielellämme mukaan järjestämään tansseja, tapahtumia ja myyjäisiä tai vaikkapa myymään arpoja. Jos sinulla on jotain erityisosaamista, ota rohkeasti yhteyttä kerhon toimistoon ja yhdessä voimme miettiä, millä tavalla ne hyödynnettäisiin kerholaisten hyväksi.

Tervetuloa Teneriffalle ja mukaan Suomi-kerhon toimintaan!

Jäsenedut

Toimiston puh:

+34 922 383 050

Toimiston osoite:

Calle Iriarte 43, Puerto de la Cruz

Sähköposti:

[email protected]

© 2019 Cupcake Labs Oy Ltd.

Ei vielä käytössä.

Kehitämme sivuston tätä osaa, eikä se ole vielä käytössä. Palaa pian tarkistamaan tilanne!