Ohjeita poikkeustilanteiden varalle

Koronatilanteen seuraamiseen: Covid-19

Koronavirustestauspaikkoja

Teneriffan evankelisluterilainen seurakunta ja Tenerifen Suomi-kerho ovat perustaneet kriisivalmiusryhmän, jonka tehtävänä on varautua erilaisiin ennalta arvaamattomiin tilanteisiin; antamalla hengellistä ja henkistä tukea kriisitilanteissa sekä välittämällä paikallisten toimijoiden ja viranomaisten ohjeita suomalaisille.  Lisäksi perustetaan paikallisia viranomaisia tarvittaessa avustavat turvallisuus-, järjestyksenvalvonta-, ensiapu-, pelastus- ja tulkkausryhmät suomalaisten avustamiseksi saarella.

Sekä Suomi-kerhon että seurakunnan kotisivuilla on julkaistu ohjeet esim. kuinka toimitaan myrskyn, sateiden ja maanjäristyksen sattuessa ja ohjeet infektiotartunnan ehkäisemiseksi sekä tärkeimmät linkit ajankohtaisen tiedon ja ohjeiden saamiseksi.

Ulkoministeriön  www.um.fi  ja Madridin suurlähetystön www.finlandia.es  sivuja päivitetään ohjeiden osalta tarvittaessa.  Matkalle lähtiessä suositellaan aina matkustusilmoituksen tekemistä (www.matkustusilmoitus.fi). Matkustusilmoitus on palvelu, jossa ulkomaille matkustavat tai muuttavat suomalaiset voivat antaa matka- ja yhteystietonsa ulkoministeriölle.

Hätätapauksessa tai kriisitilanteessa ulkoministeriö voi ottaa yhteyttä matkustusilmoituksen tehneisiin.  Matkustusilmoitus kannattaa tehdä erityisesti silloin, jos matkustaa riskialttiille alueelle.

Kriisivalmiusryhmä, vastuualueet
Turistipappi johtaa seurakunnan kriisityötä, avustajanaan turistikanttori.

Viralliset tiedotteet laaditaan yhteistyössä srk:n ja kerhon kanssa niiden logoilla varustettuna. Ainoastaan kriisityötä johtava turistipappi antaa lausunnot medialle.

Viestintäryhmä: Simo Juntunen, Arja Viitasaari, V-P Kylliäinen, Reijo Tossavainen ja Heidi Björk.

Heidi Björk, tulkkausvastaava, seuraa aktiivisesti paikallisten viranomaisten ohjeita ja kertoo niistä valmiusryhmän johdolle.
Ari Kosunen vastaa turvallisuus- ja järjestyksenvalvontaryhmän kokoamisesta, joka tarvittaessa avustaa paikallisia viranomaisia.

Arja Partti yhdessä Ari Kosusen kanssa vastaa ensiapu- ja pelastusryhmän kokoamisesta kevään aikana. Ryhmät toimivat tarvittaessa paikallisten viranomaisten apuna.

Jorma Hyttinen toimii kriisivalmiusryhmän johdon (turistipappi, turistikanttori, seurakuntaneuvoston pj., Suomi-kerhon pj.) assistenttina.

Toimiston puh:

+34 922 383 050

Toimiston osoite:

Calle Iriarte 43, Puerto de la Cruz

Sähköposti:

[email protected]

© 2019 Cupcake Labs Oy Ltd.

Ei vielä käytössä.

Kehitämme sivuston tätä osaa, eikä se ole vielä käytössä. Palaa pian tarkistamaan tilanne!