Ajankohtaista tietoa

Ajankohtaista tietoa 150 150 Tenerifen Suomi-kerho - Club Finlandia de Tenerife

Seuraamalla sivuja www.rtve.es sivustoa saat halutessasi ajankohtaista tietoa liittyen koronaviirustilanteeseen espanjassa. Tarkkailemme jatkuvasti tiedotuksia ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan välittämään tietoa Facebook ryhmässämme (Tenerifen suomi-kerho), sekä tällä kerhon kotisivulla, mahdollisista muutoksista joista suomalaisten Teneriffalla parhaillaan oleskelevien on hyvä tietää.Noticias, deportes, actualidad, álbumes, series y programas, y la última hora de España y el mundo.

Toimiston puh:

+34 922 383 050

Toimiston osoite:

Calle Iriarte 43, Puerto de la Cruz

Sähköposti:

[email protected]

© 2019 Cupcake Labs Oy Ltd.

Ei vielä käytössä.

Kehitämme sivuston tätä osaa, eikä se ole vielä käytössä. Palaa pian tarkistamaan tilanne!

WhatsApp chat